Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,70 zł , zmiana od tamtej pory: -49,64%
no niestety na większego inwestora przyjdzie chyba jeszcze zaczekać, może się pojawią dopiero przy przejściu na główny parkiet albo przy najbliższej ofercie publicznej ktoś dojdzie (bo to że będzie oferta to chyba jasne, bo o tym mówili i raczej nie dojadą do komercjalizacji bez co najmniej 1-2 większych ofert)
USA mega ważne bo im szybciej wejdą na radary big pharmy czy big medtechu w USA tym lepiej.
Jak dla mnie ważne też, aby jak najszybciej się zdecydowali na mocnego doradcę M&A, przykład Scope czy Blirta pokazuje że warto a wiele innych przykładów pokazuje że brak takiego doradcy znacznie utrudnia proces (sorry, jesteśmy fajni, ale jednak z Polski mało kto w USA czy w global korpo spodziewa się dobrych technologii z Polski i ludzi którzy potrafią ogarnąć transakcje)
a strukturalnie dla mnie ważne też, aby się wymieniał akcjonariat funduszy jakie SDS ma na pokładzie. Tam się pokończą za 6 mcy lockupy więc mam nadzieję, że tu się coś dzieje, aby do tego czasu ktoś wskoczył w to miejsce.
Ja tam dalej powoli zbieram i uśredniam. Skoczy na 30 zł to pomyślę co dalej. Ale potencjał widzę pod 100 zł
  • Info Autor: ~Aaa
  • Re: Info Autor: ~Inwestor
  • Re: Info Autor: ~Piter
  • Re: Info Autor: ~Zibikor
  • Re: Info Autor: ~Inwestor

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SDSOPTIC -5,48% 6,90 2025-10-24 16:48:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.