John, to Twój wpis z końca listopada::
"Cisza bo akcje przechodzą w silne ręce (tu wchodzą długoterminowi) Oddawali po 10groszy i ktoś z ukrytego zbierał... teraz znowu oddają po 12 i ktoś znowu zbierał... akcje są warte co najmniej kilka kilkanaście razy więcej... tylko trzeba patrzeć w przyszłość... Nie wiecie co posiadacie nawet:) Zamknięcie roku będzie na plus i to 1/3 a może 1/2 ? kapitalizacji! to już są fakty. Niebawem kolejne info wyjdzie o nowych kanałach dystrybucji... na szeroki rynek. Przychody mogą się zwiększyć kilkukrotnie, ja nie mam obaw do tego bo produkty tej firmy są doskonałe, a każdy dobry produkt się sprzeda.
Możecie mnie wyśmiać, ale ja tu widzę złotówki a nie grosze za jedną akcję. Oczywiście perspektywa 2 lat."
a wczoraj piszesz:
"Granie pod wyniki za 2013r. nie ma najmniejszego sensu bo 20 groszy będzie bardzo ciężko przekroczyć biorąc tak dużą niepewność co do ceny i ilości nowej emisji, lub czy do niej w ogóle dojdzie. Druga sprawa to nowy rok, jeśli nie dojdą nowe kanały dystrybucji możemy mieć spadek przychodów bo tak się niestety kształtuje ten rynek że szybko się nasyca. Cięgle potrzeba nowych nabywców i trzeba ich szukać w innych miejscach... Bez tego będziemy stali w miejscu, a nowe akcje tylko "rozwodnią zyski"."
Sprzedałeś akcje i nagle spółka jest BEEE ??