Sam nie wiem ale scenariuszy może być kilka.
Na forum o którym Ci kiedyś pisałem zrobiłem osobny dział i chociaż nikt się nie przyłączył powpisywałem tam w miarę wolnego czasu parę informacji , paru ludzi z Fluida mogło to przeczytać i się zainteresować bo jest pod co grać :) Na pewno jest z nami Obi :)
Drugi wariant to taki że niewiele spółek daje w takim krótkim czasie zysk 300% a tutaj ostatnio taki był z 21gr na 62gr i to przy całkiem ładnych obrotach jak na NC to też mogło przyciągnąć parę osób i zwłaszcza Ci co są już na minusie boją się strat więc zaczęli się odzywać żeby uspokoić leszczy którzy jak nie rośnie przez tydzień to sprzedają ze strachu.
Ten wariant z ludźmi ze spółki jest chyba najmniej prawdopodobny bo jak wiemy przynajmniej oficjalnie prezes akcji nie ma więc i kurs dla niego nie jest istotny a wręcz jakby te akcje chciał mieć wskazane byłoby aby był jak najniższy.
Reasumując kurs jest ważny dla posiadaczy akcji i tych co dopiero o nich marzą ; ) Ale żadne pisanie ani w jedną ani w drugą stronę nic nie da w przepadku jakby coś się jednak nie powiodło ale także jak jednak wszystko zakończy się tak jak powinno - na co oczywiście liczę :) Paru ludków pewnie jeszcze jedno kółko zakręci i tyle ich mi to lotto bo nie moja strata w piątek chciałem jeszcze dobrać po 40 gr ale ktoś zaczął przede mną od 41gr .... no cóż poczekam na przyszły tydzień może jeszcze paru wywali jak nic się nie pojawi.