Tak tak, pisze bzdury ale 2 największych pisarzy na tym forum jako pierwszych na nie odpowiedzialo = dlaczego?, w dodatku haslky będzie mnie ortografi uczył gdzie sam w 6 zdaniach zrobił z 15 byków, jednak jakie to ma znaczenie do kursu akcji ano żadnego. Ja przedstawiłem bynajmniej jak ja to widze, a wasze marne zdania to tak bo tak lub nie bo nie i zero konkretów.
I w czym się tu dziwicie , że rozważam tu inwestycję 5 letni z zamiarem zgarniecia 1000 % , najwieksze banki kupują obligi za miliardy na 0,5 % w skali roku na 10 letnie okresy i jakoś nikt ich za wariatów nie bierze. To się po prostu nazywa inwestycja długoterminowa. Ale was obchodzi tylko czysta spekulacja, złapać dołek i wyjśc na górce, a prawda jest tak ze udaje się to tylko 10% takich właśnie grajków, a Wy mi na nich nie wyglądacie. Co panie Fixie za te 5 lat skacząc po spółkach jak pchła i dziubiąc tu 100 tam 2 stówki zrobisz te 1000 % ??? Wystarczy że ci 2, 3 razy stopy połamią i wyskoczysz z niejednej inwestycji nie w porę. Tak tak, raz się trafia jak slepej kurze ten strzał 100-200 % w kilka sesji ale większość i tak oddajecie później na innych chybionych spekulacjach. Ja tu co miesiąc będę starał sie pokazywać i podsumowywać ile jestem już do przodu i zobaczymy za te 5 lat, A dla spekulantów któtkoterminowych pytanko . F ix Fax to kiedy Twoim zdaniem przebijemy 2 zł za tydzień, miesiac do końca roku? Halsky a ty kiedy wyszczekasz te swoje 70 GR jutro czy w poniedziałek?