He , he jako końcowe zdanie javc strzeliłeś znaną mi formułkę którą sam zamieszczam pod koniec swoich wypowiedzi . Nie licz ile akcji zostało skupionych przez jakiś okres czasu bo to nic nie znaczy . Przecież możesz policzyć równie dobrze jaki był obrót od samego debiutu tej spółki i wyjdą ci nieprawdopodobne ilości przemielonych akcji - tylko z tego nic nie wynika . Nawet jak mówisz że 4 miesiące i taki obrót . Moim zdaniem kluczowa rola to cena akcji nowej emisji , będę to powtarzał jak mantrę ponieważ ich uchwalona ilość daje jedną czwartą głosów ponad w podwyższonym kapitale zakładowym . Więc ta z kolei ilość da nam pełny obraz ile ktoś chce dać za ten pakiet . Jeśli będzie poniżej trzech dyszek spadniemy poniżej trzech dyszek , jeśli dadzą powyżej trzech dyszek zostaniemy na tych poziomach . Żadne wskażniki tutaj nic nie znaczą w kontekście pojawienia się nowej emisji bo to jest moim zdaniem klucz - dlaczego jesteśmy jeszcze na tych poziomach . Oczywiście to jest moje zdanie i mój punkt widzenia Wy drodzy współposiadacze możecie się z tym nie zgadzać . Pozdrawiam !