Witam . To nie jest moje forum tylko Nasze . Możemy się tu wypowiadać w różnym tonie . Ja ostatnio jestem w kiepskiej kondycji to prawda i trochę to widać na wątku . Ale nikogo nie przeklinam ,szczególnie nie obrażam - czasem tylko warczę na spółkę . Po prostu wypowiedzi które mają niskie i wysokie tony odnośnie sytuacji na spółce . Obiecuję poprawę . Czy mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie czy tak będzie mniej więcej wyglądał podział którego teoretyczne wyliczenia przedstawiłem wyżej ? Pozdrawiam i naprawdę obiecuję poprawę . Kiedy założyłem ten wątek jakoś w styczniu zeszłego roku impel był po 27 zeta z groszami - napisałem wtedy że to czas na tą spółkę i faktycznie był tyle że nie przewidziałem procesu powrotu z 38 zeta do tej samej ceny i dlatego się wściekam . Przecież ta spółka już powinna kosztować przynajmniej 40 zeta a wracamy na "stare"miejsce . Tak jestem wkurzony bo oczekiwałem pięknego marszu na północ i do pewnego stopnia był ale się skończył nienależnie akcjonariuszom którzy mają akcje ponad rok przynajmniej . Pozdrawiam ! p.s. Nie narzekaj ten wątek i tak jest bardzo kulturalny patrząc na przekrój całego forum .