Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,72 zł , zmiana od tamtej pory: -58,26%

Re: ilosc sprzedarz

Dnia 2025-01-06 o godz. 21:26 ~jarek84 napisał(a):
> 2 podejscia musialem zrobic vacarius zeby wszystko przeczytac- Prosze pisz krocej,
> Ale fakt wydawca moze zarobic wiecej niz jjb, - i to smutne niestety jest.

Nie do konca. Ja jako ktoś kto nie ma dzialalności gospodarczej boję się umów które mi zrobią staly dochód. Bo wtedy muszę taką dzialalość zakladać. A JJB ma dzialalność. Oni się nie boją stalego dochodu i mogę podpisać umowę na lata dzielenia się kasą z wydawcą. Co np mi jako jednoosobowemu twórcy gier który nie ma dzialalości jest nie na rękę. Ja jako jeden czlowiek wolę dostać na raz kasę za grę. No chyba ze po roku gra jest tak super ze jednak wolę stalu dochód i otworzenie dzialalności. Pewnie idzie taką umowę podpisać Jak lipa to za rok od wydawcy raz a jak jest coś wartego otwierana dzialalności to staly dochód. Ja to piszę jako jednoosobowy twórca gier.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -0,87% 0,68 2026-01-23 14:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.