Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,72 zł , zmiana od tamtej pory: -58,26%

Re: ilosc sprzedarz

7 ostatnich kwartałów na plus. A więc spółka jest oszczędna jak żyd gdy kumpel żyda przychodzi pożyczyć pieniądze. Jak oni to zrobili gdy nawet nie mieli udanej premiery? Oszczędność! Ja też mam dochód mniejszy od swoich kolegów ma mam dużo więcej majątku niż oni. Nigdy nie zarabialem jak górnik a mam majątku 100 razy więcej od mojego znajomego górnika który niemal ciągle pracuje. Jak bym ja sam np zrobil grę to mi by wystarczyl peak 30 na premierę. A potem 5 osób w miesiacu jak kupi to mam jakiś grosz na piwko. Ale samemu trzeba rejestrować firmę bo mam teoretycznie staly dochód. Albo sprzedać grę wydawcy i zgarnąć kasę na raz. Ale gdy sprzedam grę to gdy okaże się chitem to nie ja zostanę melionerem tylko ten komu sprzedam. Prawdopodobie jak bym zrobil grę to moim wydawcom byloby Jujubee. Tylko ja bym się z nimi raczej umówil tak dają mi kasę rok po premierze na raz ze sprzedanych kopii a potem to już gra należy do nich finasowo a moje jest tylko nazwisko twórcy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -0,87% 0,68 2026-01-23 14:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.