Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: II PYTANIE DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY

Panie VVU, to Pan jesteś obłąkany.
Cytujesz "newsy" z przeszłości - tylko po co?
Informacja o G. Ślaku jest z 2009 roku. Równie interesujące jest co jadł 27.08.2012 na obiad.
Ciekawi mnie tylko ile Panu VVU zostało akcji? bo chyba nic, bo nie byłoby tak ostrej gry na zniżkę.
A co do p. Prezesa BGE - poznałem i nie jest obłąkany. I nie zachowuje się jak ranny wilk.
Wielu co go poznało potwierdzi moje zdanie.

> TAK, PREZES WRATISLAVII-BIO, GRZEGORZ ŚLAK. W RAMACH
> ANALIZY WYPŁACALNOŚCI NASZEGO KONTRAKTU NA 300 MLN.
> POLECAM:
> http://forum.wnp.pl/topic/19571-grzegorz-slak-pokieruje-nie
> mieckim-producentem-biopaliw/

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.