ludzie mają i zauważyli wszystko i dlatego nie ma ruchu. Ulica widzi, że ma tu miejsce jakiś wałek , dlatego nie podbijają kursu. Spółka straciła na wiarygodności przez transakcję z 14.02. Każdy, kto widział, jakie zlecenia szły w tym dniu 10 razy zastanowi się, cy nie uciekać z papiera. Chodzi mi oczywiście o tajemniczą transakcję na 550 tys akcji. Jest to 5% wszystkich akcji spółki, a otrzymaliśmy jedynie informację, kto zakupił w tym dniu akcje ( i to defacto nie w takiej ilości). Kto zatem sprzedał te 550tys?? Minął już termin podania do publicznej wiadomości informacji o zbyciu znacznego pakietu. A to oznacza, że: albo Taurus przewalił z wora do wora, albo Twinlight przewaliło z wora do wora te 550tys + dokupiło resztę tego dnia, albo ktoś, kto miał 550 tys akcji nie ujawnił się, więc jest to co najmniej podejrzane i w moich oczach burzy wiarygodność spółki. Takie moje zdanie- nie mam akcji, ale lubię spółkę, bo dała sporo zarobić. Zapraszam do dyskusji w tej kwestii, bo może ja czegoś nie rozumiem.