No niestety Verso inwestowanie na giełdzie nie wiąże sie tylko z zarabianiem ale podejmujemy świadomie ryzyko podjętej przez nas samych decyzji kupna lub sprzedaży danego waloru a ze rainbow działa tylko w jednym kierunku w tym przypadku turystycznym to niestety ale napewno nie jest to świetlana przyszłość w tym roku dla kursu bo nawet jak sie skonczy wojenka(a kurs juz został uwalony)to konsekwencje będą długo widoczne w raportach kwartalnych a wiesz co tu sie działo po jednym słabszym kwartale potrafili kurs zrypać o 40% także reasumując po mojemu to na bank niski kurs na rainbow wykorzystają na maxa przy jakiejkolwiek nawet śladowej zmianie do dołu czy rezerwacji czy przychodów do tego zeby zrobić to co nie udalo im sie na jesieni ubiegłego roku mianowicie pociągnąć kurs poniżej 100 a okazja przy tej geopolityce niestety im sprzyja i na pewno to wykorzystają. Ja tylko dla otuchy mogę napisać ze ze spadkami rainbow nie jest samotne to samo dzieje się z tui, tripadvisor, airbnb, czy expedia ale to dla ciebie pewnie marne pocieszenie ,dla mnie natomiast nie za wesoło bo posiadam te wyżej wymienione spolki również jak nasza perełkę i jestem świadomy tego ze zawisłem i to nie na krotko.