Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,80 zł , zmiana od tamtej pory: 23,23%

Re: I gdzie Wasza winda

Grzechu ja od pierwszego postu pisałem że na NWAI są obroty jak na warzywach
Nazwę kogucik Waszej spolce nadano na forum Asbisu po tym jak guru o nicku Inwestor naganial na zakup akcji NWAI...po prostu wyśmiano go Avon uciekł z podkulonymi ogonem.
Grzechu ja jak już kupuję akcje jakieś spółki to nieniej niż 5-10 tyś ,wyjątek były akcje Budimexu i KGHM tam kupiłem ok 1000 akcji
Tutaj taką ilość musiałbym kupować miesiąc a gdybym chciał je później sprzedać to zajęłoby mi to kilka miesięcy żeby kurs nie spadł o 30-50 procent.
Śmieszne są te Wasze podbitki kursu jedną akcją lub 2 operacje dziennie.Prawie jak w u Monthy Pythona, można umrzeć że śmiechu
Dam pisałeś że tutaj spółeczka dla początkujących dla których 100 tyś złotych to suma jakich nigdy w życiu nie widzieli
Dlatego jak napisałem że mam akcji za milion złotych to myśleli że to żart lub ...gula im skoczyła tak, że o mało się nie udusili.Nawet jeden z nich nazwał się... królem,bo zjadł karkówkę z grilla

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NWAI 1,24% 24,40 2025-11-28 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.