Dzięki, że chciało Ci się podzielić swoją opinią. Ja na Incuvo wszedłem parę dni temu za niewielką kasę pod wyniki. Nie powiem, piątkowe espi nie brzmi najlepiej, ale myślę, że właśnie pod nie były ostatnie spadki i wcale nie jest aż tak bolesne patrząc na zyski spółki. Premiera i rozwiązanie umowy odbyło się w styczniu, więc raport roczny powinien wyglądać dobrze. Ogólnie myślę, że przesunięcie daty raportu i wrzucenie tego espi teraz to celowa zagrywka, a jak na to wszystko w przyszłym tygodniu zareaguje rynek nie mam pojęcia. Dużo kasy tam nie mam więc będę po prostu oglądać i podejmę jakąś decyzję. Co do Eco5tech to cięższy temat, bo mam tu trochę więcej, przed wynikami Q4 myślałem, że mam dobrą średnią, ale teraz już taki wesoły nie jestem. Pewnie jeszcze uśrednie, ale to już wiele nie zmieni. Szczerze to ja ciągle żyje w przekonaniu, że w końcu pokażą takie wyniki, że kurs wróci na prawidłowe tory. Ostatnie dwa lata to nic innego jak koszta związane z budową tego budynku biurowego, która ciągnęła się bez końca. Mieszkam niedaleko i widziałem jak postępują pracę. Spodziewałem się, że wyniki Q4 to jeszcze nie te na które czekamy, ale nie sądziłem, że kurs aż tak spadnie. Myślę, że Q1 i Q2 nas mile zaskoczą.