Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: HURRY UP !!!!!!!!!!!!!!

dokladnie,
najlepiej jest dac sobie czas. kazdy pojemuje zdanie sam, zreszta ilosc nickow piszacych na forum ma promil akcji w porownaniu do tych, ktorzy ostatnio krecili lody gdzie przewinelo sie pare mln akcji.

ja wierze w spolke i jestem przekonany co do niezwylosci takie zdarzenia.
rozmawialem ostatnio z kolega analitykiem, ktory nie zna spolki i sam sie dziwi, ze tak mala spolka bedzie miala do dyspozycji taka kase.

wielu nie wierzy a ja twierdze, ze Boleslaw Kukolewski nie jest w ciemie bity i swietnie wykorzystuje znajomosci oraz moment prowadzenia takiego biznesu.
nie slychac zmniejszenia zaangazowania(opricz prezesa) wiec komunikaty nie wykorzystywane sa do upychaniu biednej ulicy ktora tylko lamentuje :)

wielu bylo niedowiarkow kiedy Microsoft zaczynal albo apple, jesli wtedy kupil akcje to dzis zapewnie nie martwi sie o przyszlosc swoich wnuków.

nie twierdze oczywiscie ze kazdy bedzie bogaty od razu, ale CI co beda potrafili poczekac odpowiedni czas mysle ze sie nie zawiodą. dla strachliwych niedowiarkow nie polecam wchodzenia duzymi kwotami, ale przy takich perspektywach warto miec pare akcji nawet na pare lat.

pozdrawiam i 3majmy kciuki zeby zaczeli w koncu kupowac i zarzadzac tymi nieruchomosciami a wtedy kazdy uslyszy o Dependzie

P.S
nie jestem marzycielem, tylko kupuje plotki a sprzedaje fakty :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.