Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,10 zł , zmiana od tamtej pory: -91,62%

Re: https://www.youtube.com/watch?v=Zj0lD6NWGeU

Do czego niby się przyznałem? Nie myl głosu w twojej głowie ze światem zewnętrznym i rzeczywistością. :) Dlaczego ciągle mnie wyzywasz? To nie jest normalne. Zdrowemu człowiekowi już dawno opadłyby emocje i przestałby mnie atakować. Co do mojej znajomości historii, to zdążyłem więcej zapomnieć, niż ty kiedykolwiek będziesz wiedział i polska jest niczym. Jest pośmiewiskiem na arenie międzynarodowej (zwłaszcza kiedy przy strzerze są te stare komuchy. PiSu). Zero międzynarodowych korporacji, nie produkujecie aut, nie macie żadnych naukowych nobli, światowej sławy artystów, jesteście biednym słowiańskim dołem do sr...nia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SIMFABRIC 1,01% 1,60 2026-04-24 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.