Jest kilka grup ogólnych i bardziej szczegółowych o danej spółce również Asbisie, ale aktywność albo umarła bo nic się nie działo albo "pasjonaci" sprzedali i tyle ich było widać, także próbuj kolego może uda się wykonać trwalszy projekt, ale co do tych 40 zł w dłuższym terminie, to chyba masz na myśli baardzo długi horyzont czasowy albo po prostu krótko tu jesteś na Asbisie (ja od 2014 roku), ja takich daleko idących prognoz nie wygłaszam, oczywiscie myśląc życzeniowo to i bez kozery powiem 500 zł sobie i Wam życzę, ale realnie patrząc to jednak nasze polskie piekiełko giełdowe i no cóż, musiałby stać się jakiś cud i nie mam na myśli samego Asbisu, bo ich stać na wielokrotne podniesienie kapitału i zysków, ale bardziej chodzi o mentalność i podejście do decyzji na rynku, to nie USA gdzie docenia się fundamenty, a jeszcze bardziej docenia dolarami przyszłe wydarzenia w spółce, tu mamy bardziej działania krótkowzroczne "leszczy" i działając owczym pędem psują rynek nieracjonalnymi zachowaniami już nie wspomnę o mitycznym grubasie, którym wystarczy że jest 26 letni samozwańczy człowiek sukcesu który w spadku po sprzedaży mieszkania od babci zainwestował trochę grosza i buja rynkiem bo jego analiza wsteczna zawsze skuteczna.. ale dobra, bo się rozpisalem, wyszły żale i wzdychania nad chorym polskim rynkiem kapitalowym