@yhm, spoko, nie ma problemu, w mojej ocenie spółka ewidentnie po wpadce z kamizelkami:
1. idzie w wykorzystanie potencjału dwóch "hitów" co jest bardzo słuszne: UBOTA (ACS), HF (HFC) - kto trochę matematyki zna, może sobie policzyć...
2. dodatkowe budowanie / stworzenie spółki zależnej świadczy o strategii - po ugruntowaniu / budowie konta wydawcy po BoE, coś własnego do wydania w tym temacie pewnie będzie...
3. innych małych wydawnictw (obstawiam jakichś kilka gier na NS, również się pojawią)
4. symulatory, które w GK PLW, jednak dają możliwość mego cross-sprzedaży, a biorąc pod uwagę dotychczas wydane symulatory / i pozostałe do wydania tytuły, które wcześniej wskazałem, po mega kosztochłonnym strzale kamizelek na jeden tytuł (nie do końca przestrzelony jakościowo, ale negocjacyjnie i cenowo jak najbardziej), jest jak najbardziej racjonalne / wskazane
Podsumowując, 4 nogi rozwoju, które jak oceniam są obecnie budowane, dla mnie zaj...biście, czas zweryfikuje...
Nie chcę wspominać o Postal-u, HW2, PD2, czy grach z Game Jam...to daleka przyszłość.
A do malkontentów i adameczka (stary, wyluzuj z tym trailer-em), już tak nie panikujcie, że nie ma planu premier czy nowego trailer-a ACS-a... pytanie, co wolicie plan premier i trailer czy wykonaną robotę...