No sam widzisz detal ? towar nierozchwytywany a detal rośnie dlaczego ? Już Ci wyjaśniam - podpisują umowy na nowe punkty (markety) zatowarowanie w takie sieci idzie w dziesiątki tysięcy zł ale, ale ciekawi mnie jaka jest naprawdę sprzedaż detal Hala , rozumiesz sam towar zalega, terminy uciekają zaczną pojawiać się straty i już, dopóki będzie ekspansja na nowe punkty to ten detal w ich rozrachunku będzie rósł , nie uważasz
pokusiłem się o pewna analizę
w samym 2014 roku podpisali umowy z 140 nowymi punktami a sprzedaż detal - czerwiec wyniosła 479 tys zł tj na same punkty w 2014 roku 3421 zł średnio .......... dorzuć do tego wcześniejsze punkty odbioru i wyjdzie że ta sprzedaż do już istniejących punktów jest bardzo mizerna
to tylko piszę w kwesti samej firmy a wiem coś o tym rynku ............. nie utożsamiać moich wywodów z zachowaniem kursu akcji spółki SYMBIO ... Niki życzę Ci tych 30 zeta z dawnych czasów . a i jeszcze jedno co pisałeś ze sprzedażą ..... oczywiście że tak od dawna o tym bąkają o strategicznym , myslę że masz dużo racji rozbudowa sieci podrasowanie marki i sprzedaż np. Baklland :-)