Forum Gospodarka i polityka +Dodaj wątek

Re: "Gwiezdne wojny"

Siły specjalne Sił Zbrojnych Ukrainy po raz pierwszy zestrzeliły rosyjski śmigłowiec za pomocą drona „deep strike” podczas ataku dronów na Rosję. Rosyjski Mi-8 został zestrzelony w pobliżu Kutejnikowa w obwodzie rostowskim w Rosji.
SSO zauważyło, że w ten sposób zmienia zasady gry: od tej pory ukraińskie drony będą polować na rosyjskie śmigłowce, które okupanci wykorzystują do przechwytywania dronów.
„Po raz pierwszy rosyjski śmigłowiec Mi-8 został zestrzelony w powietrzu przez drona SSO wykonującego loty głębokiego nalotu. Każda misja wymaga kreatywności, począwszy od charakterystyki technicznej pojazdu, a skończywszy na planowaniu i szkoleniu pilotów” – zauważono w raporcie.
SSO dodało również, że misja „pozostawiła wrogowi wiele pytań”. Odpowiedzi na te pytania znają tylko członkowie załogi zniszczonego Mi-8, ale jest pewien niuans.
„Ta misja pozostawiła wroga z wieloma pytaniami, na które odpowiedzi znają tylko członkowie załogi Mi-8, lecz oni nie chcą ich udzielić ” – szydzili z rosyjskich okupantów.

Należy zauważyć, że istnieją pewne rezultaty ataków na Federację Rosyjską przeprowadzonych w nocy 22 listopada. W szczególności Rosja oświadczyła, że ​​ukraińskie drony rzekomo zaatakowały rafinerię ropy w obwodzie samarskim.

Jak kacap bezczelnie tłumaczy że wygrywa , Co?
Wojnę i kilka km2 miesięcznie , że jego naród pogrążony w ruinie i liczą na Trumpa , nikt nie będzie negocjował z upadłym narodem oprócz przywódca "Tump" jak mówią zródła sprzedał duszę diabłu i jest nagrany w rosji jak szalał w b.....lach.Szantaż i tylko szantaż oprócz propagandy "sukcesu"
Zniosą "trupa" i Ukraina zwycięży , gwałt razy siła a siła w zachodzie.
Tak na marginesie on chce 50mld.$ zamrożonych rosyjskich aktywów w celu odbudowy Ukrainy z portfela Brukseli dla własnej odbudowy bez kontroli.
Co on ma do UE , niech się wezmnie tym co ma zamrożonych aktywów w USA. Bo tam w porównaniu ma grosze.
UE odblokuje i przekaże stopniowo i odsetki i zamrożone kacapskie aktywa w odpowiednim momencie. A ten moment się zbliża bo putin już wysprzedaje złoto z skarbca.
rosja leży na łopatkach a że naiwniacy napompowani propagandą i narkotykami , napojeni alkoholowymi prą tak szybko padają z obrony a następnie w piwnicach z kaca.
  • "Gwiezdne wojny" Autor: ~anty
  • Re: "Gwiezdne wojny" Autor: ~anty