No nie tylko 2pln na akcje (4x wzrost w stos. do pierwotnej propozychi) ale tez praktycznie wszystkie pozostale zmiany proponowane przez mniejszosciowych przeszly - polityka wynagrodzenz nowymi progami i coroczne otwarte spotkanie dla analitykow i inwestorow. To jest nowe otwarcie.
Dlatego nie bede sie czepial ze do RN powolali dwukrotnie p. Jacka Motyke - pewnie skoryguka wkrotce te oczywista pomylke w redakcji uchwal na ESPI (bo pewnie przeglosowali 2 rozne osoby - choc na WZA nie bylem).
Dla mnie to duzy zwrot (no moze nie o 180 stopni ale duzy) w stosunku spolki do akcjonariuszy, GPW i spraw inwestorskich public relations. Jestem tu nowy ale z tego co czytalem i dyskutowalem na forach te zmiany (wszystkie wliczajac promocje firmy, dywidendy i wynagrodzenia wladz) likwiduja wszystkie wymieniane wady tego waloru, bo businessowo blyszczal na tle sektora.
Wiec Bruno bedziesz mial konkurencje w pon, choc symboliczna bo generalnie mam pelny pakiet - tyle ile sobie narzucilem ze max moge wlozyc w 1 papier.