Dnia 2024-01-07 o godz. 17:03 ~Szkodagadac napisał(a):
> Na giełdzie nie chodzi o to kto ma rację, tylko żeby zarabiać pieniądze. Ty pewnie już te zarobione 300% wtopiles na innych paździerzach, a te kto kupił PLW po 140 za kilka lat będzie miał akcje za darmo w formie dywidend i nie jest wykluczone że kiedyś sprzeda po 1000, nie musząc się w tym czasie interesowac giełda oraz po ile jest kurs PLW. Tonacje dla cierpliwych imwestorow, a nie kolarzy lesczykow, co kupią po 320 i sprzedadzą po 350 i się będą cieszyć na forum, że spadło do 340. Ehh
mario zarabia ale od posta jako pracownik etatowy muahahaha ja tylko w 2023 roku ...roku powrotu na gaming ponad ok.95% na road studio i ok. 105% na road studio na obu podmiotach w kilka miesiecy...road studio od wejscia do ostatecznego wyjscia 5-6 miesiecy...na sonce niecałe 2 miesiące...obecnie rozgrywam games operators srednia 27.60 PLN...sprzedam pewnie w okolicach 100 PLN muahahah ...co do mojego majątku nie narzekam w 2020 roku na poczatku miałem 70 tysiecy teraz mam mieszkanie i ok. 700 tysiecy w kapitale obrotowym ;) W sumie jestem juz milionerem zlotowkowym ale wiadomo pora na dolarowego . Bo co to milion pln w majatku w dzisiejszych czasach no ale jakby nie patrzec razy 15 zrobilem w 4 lata ;) Wiekszosc z was tyle w cale zycie nie zrobi...a teraz mozecie dalej zgrzytac zebami i mnie krytykowac hahahaha