Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Gremmedia ostateczna konkluzja.

Dnia 2013-07-02 o godz. 10:35 ~ukryty w kuchni napisał(a):
> Ikon nie mogę się w pełni zgodzić z tym co napisałeś, bo do
> faktów nalezy też to, że Pan Grzegorz w zupełności nie dba
> o drobnych, a nawet wręcz ma prawdopodobnie to gdzieś, więc
> nasze "zale" mają pełne uzasadnienie w
> tej kwestii. A czy jest tanio? Jest tanio! Jest za tanio i
> każdy z nas to ciągle podkreśla!

Jak widze, zgadzamy sie ze soba w pelni, bo ja nie mam watpliwosci, ze Pan Grzegorz ma w nosie drobnych akcjonariuszy. Podobie jak znaczaca wiekszosc wlascicieli spokek gieldowych. Przy niekorych moze sie wydawac, ze jest inaczej, ale to tylko zludzenie wynikajace z faktu, ze innym spolkom jest akurat i czasem po drodze z "drobnymi". Zale sa oczywiscie zrozumiale, ale zbedne, bo to jego firma i sposob prowadzenia biznesu. Kazdy z narzekajacych bedac na jego miejscu, bez watpienia robilby tak, jak sam uwaza za stosowne, a nie jak oczekuja inni. Natomiast moje sugestie dlatego proponuja nie skupiac sie od Panu Grzesiu, a spolce, bo to spolka pozwala zarobiac, nie podejscie Grzesia do drobnych akcjonariuszy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREMINWES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.