To było nie eleganckie ........jak możesz pisać że masz wrażenie że mogę być z takiego a takiego banku ........przy wartości akcji 0,16 zeta za akcje !!!!!!
Obrzydzałem od 9,30 zeta .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I teraz refleksje ......kto to trzyma jak sprzedaży nie ma !!!!
Zakładów do odzysku węgla -------miało być cztery !!!!!!! nie ma !!!!!
Koszty o których pisałem -----kosmiczne
A pamiętasz jak porównywałem akcje do ceny zapiekanki nad morzem ????
Wtedy obrzucany byłem błotem .........teraz ozłocili by mnie sto razy !!!!!
Widzisz sam że to porażka była , na tym forum różne kreatury były nieprawdaż ????
Niestety jeżeli posiadasz papier to nigdy , przenigdy nie inwestuj na giełdzie , po prostu nie posiadasz tego zdrowego rozsądku który mówi mam plecy 10 % bez możliwości odrobienia ........to mam plecy i koniec
Zresztą nie moja sprawa ......
Lecz nie mów mi że mogę być tym kim nie jestem .........ciekawe ilu ludziom otworzyłem oczy i ilu mi dziękowało .....he he he
Minęło kilka lat gdzie odrabiałem kapitał na wielu spółkach ............najlepsza była Prime .............czasami jednego dnia na rachunku przybywało 24 k pln ...!!!!!! i o stratach człowiek zapomniał .............
Podpowiem Tobie jedną spółkę ............Braster .........obserwuj ja tą spółkę znam od podszewki ---- byłem w halach produkcyjnych , rozmawiałem z członkami zarządu ----- WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY-------jest różnica niż SGR nieprawdaż ????
Nieważne ,,,,,,,
Pozdrawiam