Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  86,60 zł , zmiana od tamtej pory: -43,42%

Re: GPW PWPA 4.0

Wydadzą jakieś rekomendacje... mam bardzo negatywny stosunek do analityków i rekomendacji....
Tutaj pytanie jest tylko czy będzie euforia i wyniki będą gonić kurs czy kurs wyniki. Jak na razie myślę że jest remis ani przewartosciowanie ani niedowartościowanie. Ebidda razy 20 ale jak wziąć pod uwagę wzrosty na poziomie 40% to mamy lekkie niedowartościowanie. Ja nie sprzedaje chyba że będzie jakaś euforia i podjedziemy szybko do 180- 200 ;-)

A jak ktoś mówi o przewartosciowaniu niech porówna wskaźniki z innymi spółkami vercom, trade desk, allegro, r22, datawalk livechat ma lepsze ale perspektywy słabe sami o tym mowia. A tutaj widać że wzrosty przychodów jest im łatwo generować, a nie wiem jak Wy ale jak ostatnio oglądałem omówienie wyników to zarząd wyglądał jakby wygrał życie i że muszą się spieszyć ze skupem bo tak się rozwijają że będzie tylko drożej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CLOUD 2,73% 49,00 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.