Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  20,60 zł , zmiana od tamtej pory: -33,01%

Re: Gość 83.24.79. Oszalał

Dobry Wieczór

Giełda na przestrzeni lat wprowadzała ludzi w obłęd.
Po Wielkim Krachu w Ameryce inwestorzy skakali z okien drapaczy chmur.
Można by powiedzieć stare dzieje ....to już prawie 100 lat.

Wherever I am Roam-

.i droga zostaje mą oblubienicą) i droga zostaje mą oblubienicą odrzuciłem wszystko prócz dumy Jej zawierzam i ona mi wystarcza daje mi, wszystko czego potrzebuję ...

i z pyłem w gardle pragnę jedną naukę abym zapamiętał do rozgrywki gdzie zostajesz niewolnikiem Wędrowiec, tułacz Koczownik, włóczega Nazwij mnie jak uważasz

Ale nie spieszno mi nigdzie Mówię to co myślę gdziekolwiek jestem Gdziekolwiek nabierze nowego znaczenia Gdziekolwiek mogę dotrzeć Gdzie położę głowę swą, tam mój dom

Tekst pochodzi z https://www.tekstowo.pl/piosenka,metallica,wherever_i_may_roam.html

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOSTALPLC 1,10% 13,80 2025-12-23 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.