Tom już kilka razy się pomylił i głosował za miłością i zaufaniem,jego poplecznik uderzył go od razu po kieszeni na początku sprawowania władzy i jak widać niczego się jeszcze nie nauczył i się nie nauczy w przyszłości i tak samo wydaje błędne opinie na temat Dębicy.
W życiu trzeba się trzymać zasad bo wiadomo już od dawna ,że biznes rządzi światem, jak wiem, że ja nic nie mogę ukraść to muszę robić tak np. glosować aby nie dać komuś żeby kradł,jeśli daję to jestem "głupkiem" wyjątek robi się tylko jak mam korzyść bo każdy w życiu ma swoje 5 minut, jak nie wykorzysta to jest "durniem".
A teraz Tom, Ringo i kilku innych tu nie wie i czeka nie cierpliwie czy da mu goodyear te 120zł czy nie, są na łasce,tak wychodzą ludzie którzy uwierzyli w obietnice i cuda, ja jedno tylko wiem czego mnie nauczono w dzieciństwie, żeby jutro rano stać to trzeba jeść, taka jest prawda a nie naiwność
Dzisiaj wszystkie gazety i portale opisują jakie mamy obietnice i cuda jedna goni za drugą ale to dzięki takim ludziom jak w/w wstyd i hańba,ale żyd i niemieć nie zna takiego słowa.