Ok czyli tez troche historii z ta spolka przezyles jak wiekszosc tu piszacych.
To co sie tu dzialo po hossie budowlanej to byl amagedon jak ktos wczesnie po wchodzil,
strata czasu i pieniedzy. Ja tak jak juz wspominalem odzyskalem ,,zdolnosc manewrowa''
jak pojechala z 2 na 4. Mam jeszcze troche ale duzo mniej niz wczesniej, jak pozbylem sie strat to latwiej bylo sprzedawac. Mamy hosse wiec nie ma co czekac trzeba wykorzystywac okazje co tez
zrobilem jak widzialem podobne perspektywy wzrostu co tutaj ale na szybszych papierach, puki co
decyzje byly dobre. (tu tez widze szanse ale nie bede marnowal hossy na czekanie jak bedzie blisko wzrostow to odkupie wyzej bez problemu)
Jakis popyt zbiera tu akcje bo jak robilem roszady i wrzucalem zlecenia po 10k to wprawdzie zbilem cene 5 czy 7% ale pozbylem sie szybko wiec kupno podstawione nizej jest.
Na dlugi termin jak rzeczywiscie bedzie nastepowala deinwestycja ze zwrotem kasy do akcjonariuszy to moze byc z tego dobry biznes ale w tym tempie budowania to nie dla mnie termin, jakby byla taka lipa na rynku jak wczesniej to mozna siedziec ale teraz to czas na zarabianie a nie czekanie.
Cos tu jeszcze mam ale wiekszosc kasy inne spolki obstawia, ale w razie gdyby budowa przyspieszyla to pewnie wroce bo widze potencjal tylko brakuje przekroczenia masy krytycznej.
Bedziemy siledzic watek, Ty z sentymentu i ciekawosci Ja ze srednia pozycja i gotowy na ewentualne zakupy.
pzdr