Już swoje posty zgłaszasz do moderatora. Fajnie bawisz się.
Co do twojego wpisu.
A ja napiszę inaczej. ty taki jesteś i nic do tego nie ma wojna, bo kurs bo kurs w przeddzień wojny na otwarciu wynosił 0,622 zł.
Nic do tego nie ma pandemia, bo jak ten wątek niżej wklejonym "kulturalnym" wpisem pandemia trwał już od ponad roku, a kurs był na 2,34 zł. A kiedy jak nie w okresie pandemii nastąpiło to mega wybicie kursu z okolic 0,20 zł na 4,64 zł.
Obecny rząd rządzi od 2015 r. w tym w okresie wyżej wspomnianego mega wybicia na 4,64 zł.
Odpływ kapitału zagranicznego nastąpił w bieżącym roku czyli jak kurs szorował już w okolicach 0,60 zł. A dodatkowo o ile dobrze wiem zagraniczny kapitał w osobie większościowego akcjonariusza Satis tj. Polish American Investment Fund LLC, nadal w niezmienionej wielkości posiada akcje naszej Spółki. Przepraszam mojej, a czy ty posiadasz to mam wątpliwości.
Jesteś naganiaczem albo bardzo nieudolnym "inwestorem" czyli dawca kapitału. I tyle w temacie.
Sporo ludzi nie dorosło do giełdy
Powyżej twój wpis początkujący wątek, który zgłosiłeś do moderatora. Dziwi mnie, ze wstydzisz się swoich "mądrości".