No jeżeli jedyne co masz do powiedzenia zamiast " O matko, no tak, to prawda", to "Nie ważne, że to prawda (uzasadnona w wywiadach z samymi politykami PO, wieloma wywiadami, nie jednym i nie powyrywanym z kontekstu), ważne że można zrzucić, że to tylko propaganda PiS" i możemy pominąc wszystko to i uznać, że temat zamknięty. Puknij się w głowę, bo my nie rozmawiamy o tym gdzie jedziemy na wakacje tylko o naszym kraju. Dodam też żeby nie zostawiać pustego miejsca, że nikt nie chce wychodzić w UE i PiS TEŻ TO MÓWI ale PO mówi, że wie lepiej, co mówi PiS i według PO, to PiS na pewno chce wyjść z UE... No tylko do lekarza i po receptę. Koniec lizania d.py Francji i Niemcom, takie podejście powinno być (Z USA nie mamy dyskusji i proszę nie poruszać tego jako kontrargument). PO ma manierę bycia światowymi (oczywiście tylko w ich wyobrażeniu, bo to co oni rozumieją jako światowość, nie ma z tym wiele wspólnego) i to też nie PiS tylko ja tak mówię i bardzo dobrze znam świat korpo i właśnie Ci ludzie (bardzo średni intelektualnie) owijają się ładnymi biurami, językiem angielskim, callami, asap, deadline, podróż służbowa, praca w międzynarodowym środowisku, fajnie nazywające się pozycje (Junior manager, co to ku.wa w ogóle ma być za stanowisko na przykład powiedzcie mi proszę) itd itd i za to są w stanie dawać d.py tak długo i tak intensywnie ile tylko trzeba będzie. Ja mam całkiem inne podejście do tego tematu i mógłbym jeszcze wystawić d.pę żeby mi lizali i by lizali ale trzymam się od tego tak daleko jak tylko mogę. Wybaczcie za moja złość ale jak czytam takich ludzi jak kolega z tego wątku, to aż się krew gotuje.