Forum Giełda +Dodaj wątek
Mam głęboko w d*pie co o mnie myślicie, jedyne, co mnie motywuje, żeby spędzać tu te 2 minuty dziennie to fakt, że ktoś może się naczytać Waszych pierdół i wyrobić sobie złą opinie na temat spółki.

Gość pod Tobą, Han czy jak mu tam, napisał jedno fajne zdanie:
"majatek zostal wyprowadzony ze spolki Digate S.A za niezabezpieczone obligacje "

Otóż o to własnie chodzi, że nie. Majątek został wyprowadzony ze spółki Nova Invest, nie z Digate.
ZROZUMTA WRESZCIE RÓŻNICE

Za Globala odpowiada Bartel którego już nie ma w spółce, nie Kossakowski.
ZROZUMTA WRESZCIE RÓŻNICE

Digate to nie kontynuacja Novej, tylko firma, która zajeła jej miejsce na rynku
ZROZUMTA TO!!!

Pytasz o długi? Będzie je spłacało Digate. To chyba oczywiste. Już to kiedyś pisałem, gdyby to była spółka debiutująca, bez długów i z takimi samymi możliwościami i prognozami, to pewnie kosztowałaby około 5 zł... Przez złą przeszłość kosztuje 0,08. Pomiędzy tymi wartościami leży realna wartość spółki, którą ja- na dzień dzisiejszy, przed raportami- wyceniam na około 50 groszy na akcję.

Panowie, co Wy musicie mieć w głowach, że przychodzicie tu i się podniecacie tym, jaka spółka jest zła, nie wnosząc nic nowego... Fetyszyści globala...

Do xxx- info o tych obligacjach musi się pojawić w rocznym, w kwartalnych zero fałszerstwa. Nie znasz prawa to się nie wypowiadaj.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.