Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,77 zł , zmiana od tamtej pory: 86,21%

Re: Ghost, Azatem i Mati

Ale, ale chłopaki... Skoro już zdobyłem się na odpowiedź.
Po pierwsze wciąż czekam aż zgłosicie mnie do organów ścigania oraz wprost nie mogę się doczekać na arę w wysokości 200 tys. zl, Nie lękajcie się i róbcie swoje. Mało tego. Dodam, że zgodnie z kodeksem karnym macie OBOWUIĄZEK zgłosić moją niecną dzialalność organom ścigania/. Jesli tego nie zrobicie, to wiedząc o dokonywanych przeze mnie w sposób ciągły przestępstwach i nie ujawniając ich - sami (sam) podlegacie odpowiedzialności karnej,
No i temat drugi. Co ze stowarzyszeniem? Chciałbym się zapisać i przekazać wam moje dane osobowe. Spółdzielnia nie spółdzielnia ale każdy głos się liczy na walnym co nie?
O dywidendę będziemy walczyć jak lwy.
I razem będziemy to robić przyjaciele. Ręka w rękę, jak Czip i Dejl, Bolek i Lolek, kontraktowy z darkiem itd itd

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MONNARI 0,59% 6,84 2026-03-02 13:39:00
2026-03-02
Skup akcji własnych
2026-02-26
Skup akcji własnych
2026-02-25
Skup akcji własnych
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać