Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,58 zł , zmiana od tamtej pory: -54,88%

Re: gdzie ten optymizm ? invest co ty na to ?

ok rozumiem ze w gąszczu frustracji nie znalazłeś chwili właściwej refleksji....
zatem pozwolę sobie na mały feedback. i tak:
1. nie bądź nachalny w propagowaniu 1 strony i nie obrażaj innych bo może okazać się że mieli troszkę racji ..... nawet jeśliby nie mieli to szacunek do innego postrzegania jest nie tylko ważny w komunikacji ale jeśli się otworzysz na postrzeganie przez innych, zaczniesz sam widzieć szerzej i więcej.
2. zakładam że to znaczna część twojego portfela lub jego całość ... powinieneś patrzeć w dłuższym terminie
3. zacznij zakładać jakiś konkretny zysk w % i jeśli go osiągniesz (dalibóg) to zweryfikuj wtedy otoczenie aby podjąć dalsze decyzje. ja często staram się "ugrać swoje" i to mi wystarcza bo nie mam wtedy nerwic lękowych itp.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
P2CHILL -1,16% 3,42 2025-12-08 14:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.