I WSZYSTKO JUŻ DLA MNIE JEST JASNE!
Tydzień temu wyprodukowałem post - ten tytułowy, który miał być testem na siłę tego forum i próbą zbadania czy jest tu jeszcze ktokolwiek z kim można by było podyskutować, a może nawet zawiązać sojusz przed zbliżającymi się wydarzeniami, które będą kluczowe dla bytu tej naszej "perełki".
I wiecie co? Sromotnie się zawiodłem. Przez 7 dni nie doczekałem się żadnego komentarza, żadnej oceny - nawet tej negatywnej, żadnych sugestii czy spostrzeżeń. Nawet nie było ani jednej łapki w górę czy w dół! Totalna cisza, nul, zero!!! Za to nie było problemów z odpowiedzią na wpisy naszego nadwornego ćwierć-mózga Hillarego. Co to oznacza? Ano ni mniej ni więcej jak to, że mamy na tym forum samych jełopów albo nie mających pojęcia co tu się dzieje albo nie potrafiących napisać z sensem 2-3 zdań. To bardzo przykre szczególnie w kontekście zbliżających się za chwilę kluczowych dla naszego kraju wyborów. Z takim akcjonariatem, to nic dobrego nas nie czeka :=[ To smutne i bardzo dołujące.
Od teraz więc, wszystkie informacje jakie posiadam lub pozyskam na temat tej Spółki, moje przemyślenia, spostrzeżenia, obserwacje i wnioski......................... zostawiam wyłącznie dla swoich oczu i uszu.
Dodatkowo chcąc się dopasowaś do tego zacnego "poziomu" tego forum zmieniam swoją optykę o 180 stopni i zamierzam pisać o naszej perełce w samych superlatywach................, no bo tego wszyscy wiszący na hakach z wywieszonym jęzorem oczekują.
Tak, że nasz drogi Hillary.......... JA TEŻ CHCĘ TERAZ ZAMÓWIĆ SOBIE PORSCHE!!! Napisz mi więc proszę ile muszę mieć akcji i kiedy mogę lecieć do salonu z rezerwacją wymarzonego autka. Zabieram się więc do lektury Raportu za rok obrotowy 2024, który już się ukazał, bo coś czuję w kościach, że znajdę tam kilka perełek, które przybliżą mnie do tego KOSMOSU. Drogi Hillary, wskakuję do tej twojej piaskowinicy i ruszamy z tym koksem................ Do usłyszenia z nowym JA!