Spokojnie .Panowie ja też mam dość dużo tego papiera kupionego za 1/10 ceny po której obejmowali więksi gracze a te były po 350 HuF i200 HuF,Wartość majątku wniesiona aportem nawet przy zawyżeniu kilkukrotnym jest wg.mnie wystarczająca na pokrycie zobowiązań.Sąd rejestrowy potwierdził dane z aportu i dokonał podwyższenia kapitału w 2015 r.Spółka cały czas miała dodatni wyniki finansowe.Chyba że te wszystkie dane i wyniki publikowane co kwartał to jedna wielka ściema.Współwłaścicielka Petronella Kocsis sprzedawała te papiery przez dłuższy okres i były to transakcje po kilka milionów akcji jak już pisałem za wartość ok.20 mln zł.Sprzedaż papierów za 1 HuF to wg.mnie sprytny zabieg księgowy by od tej kwoty nie zapłacić podatku .Bo sprzedając za tą cenę księguje 7.450.000 akcji ze stratą 200 Huf na papierze czyli równowartość tych 20 mln zł które zyskała na poprzednich operacjach.Oddaje trochę udziału w firmie a zyskuje parę baniek na podatku.Nie dajmy się tylko przekręcić i oddać naszych papierów za symbolicznego forinta /grosza/.Inwestorzy w Warszawie to pewnie kilkanaście procent kapitału tej firmy reszta to węgrzy.Czekajmy więc co przyniesie zakończenie kwartału .Jeśli to kolejny przekręt to pozostaje jeszcze droga sądowa .