Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  31,70 zł , zmiana od tamtej pory: 231,48%

Re: Gdzie jest Marina?

JACOOB czy jak ci tam dzisiaj, gdzie ty widzisz agresję?

Widzę, że ty agresywny jesteś i samo wywołanie mnie, już świadczy, że szukasz jakiegokolwiek punktu zaczepienia, bo się kończy retoryka i pomysły na spadki, a jak to mówią "tonący i brzytwy się chwyta", czego jesteś modelowym przykładem.

Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem, to już byś dawno wyczytał, że nie będę odpowiadała na zaczepki byle trola.

Akcje mam i będę trzymać, bo wzięłam dywidendy, wezmę w tym roku i w przyszłych. Za dywidendę dokupię akcje XTB, jak robiłam to poprzednio.
Patrzę na spółkę fundamentalnie, a nie na wykres, bo AT to wykresy pokazujące historię. To tak, jakby ktoś chciał wygrać w totolotka obstawiając numery starych losowań.
Kto ma pieniądze, ten może manipulować AT dla swoich korzyści.

Jacoob, także daremny twój trud i twoich kolegów nagonów, obrażanie mnie, personalne pojazdy, a nawet podszywanie pod mój nick jak robiłeś to ostatnio...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB -0,68% 105,08 2026-04-27 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.