Dnia 2023-07-17 o godz. 15:32 ~Nom napisał(a):
> Nauka kosztuje a ty skoro lubiwz się śmiać zamiast zdobywać wiedzę to wisisz a takich potrzeba.
> > Juz ci pisali że pojecia o tym nie masz, pisali też przed poprzednim razem że kurs po pompie wróci prędzej czy później, podawali które sygnały na to wskazywaly.
> > Luki są różne , wolumen, histogram macd, krzywe, ichimoku, eliot, fibo a jak to rozumieć i się tym wspomagać to lata praktyki. Wszystkie ze sobą współgrają i tego mało kto rozozimie. Nie wystarczy definicji poznac, to trzeba rozumieć.
> > Gdybyś się nie mądrzył wtedy to wyskoczył byś z zyskiem. Analizy nie pokaza ci centralnie gorki czy dolka ale dają wyprzedzające sygnały że warto podjąć decyzję realizacji zysku czy kupa a nie jak leszcze ubierac sie.
> >
> > Śmiej się dalej ale to ciebie hak uwiera a mnie cieszy gotowka jaka tu zebrałem pod szacowane i pod covida. Może i ciebie nakarmiłem.
> >
> > Nikt tu nie będzie cie uczyć do czego te narzędzia służą i jak się nimi wspomagać.
> > A teraz śmiej się dalej.
> > Naucz się dywersyfikacji portfela bo haki cie wykończą.
> > 7gr i tak ma być, wyjcie głośno
> > Dawcy są potrzebni.
Racja, tacy jak on też są potrzebni. Na gieldzie nie ma skrupułów.
Wiele tygodni zbierałem żeby nabić większy pakiet, potem wywaliłem to pewnie takim plecaka :)
Kwiczą to dobrze :)