Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: GAME OVER

Wiem wieccej
> niz ci sie wydaje wiem tez ze bankierek i bethoven nie maja
> zielonego pojecia o tym co sie dzieje w krosnie.do tej
> pory tylko grali przed wami ale za niedlugo bedzie GAME
> OVER

Macku, nie przechwalaj się, bo nic nie wiesz.
Nic nie wiesz nawet o samych osobach, ktore wymieniasz, a także o krośnie.
Młodzi, zdolni, ambitni i do tego niezwykle pracowici, GRATE MAN.

To oni stworzyli ten SIM- idea tyleż piękna co i pożyteczna zarazem. No, no jak to wypali, to cała GPW będzie o nich mówic, a Ty wymieniajac ich nzawiska będziesz zdejmowal kapelusz z głowy. Jest ich więcej, niż tylko ci, których wymieniłeś.

To twórcy SIM, prekursorzy idei tyleż pięknej, co niezwykle pożytecznej zarazem. Osobiście uwielbiam takich ludzi, dlatego wspieram ich całym sercem. Niech nam rosną i rozwijają się, wszak mądrych Polaków nigdy za wielu.
To orły tej giełdy. Czujesz się także orłem? to dołączaj do nich, buduj i zarabiaj razem z nimi!!! Jeden orzeł niewiele zdziała, ale dwa orły, trzy, pięc .........dużo orłów zdziała cuda w każdej dziedzinie, nie tylko na giełdzie. Popuśc wodze fantazji, a sam dojdziesz do wniosku, że wróble niech sobie latają luzem, ale orły powinny latac tylko w grupach, wszak to one stanowią trzon, nadają ton i decydują o przyszłości.

Nie powiem Wam jaki będzie kurs akcji Krosna, IDM, czy Dudy za rok, dwa, pięc, bo tego nie potrafię przewidziec, ale bez trudu odgadnę w jakim miejscu będzie bankier 72 za rok, dwa, pięc.

Pozdrawiam wszystkich, także oponentów, ale szczególnie serdecznie pozdrawiam
młodych, zdolnych, ambitnych, dla których zawsze żywiłam wyjątkowo ciepłe uczucia.
AX

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.