Troszkę tak, troszkę nie :).
Po prostu przyzwyczailiśmy się do comiesięcznych raportów i tak naprawdę szkoda, że ich nie ma. Z kolei jak spojrzymy na raporty kwartalne, to mało która spółka z NC ma taką politykę informacyjną. Oczywiście martwi mnie, że jest tak mało komunikatów (a tak naprawdę ich brak) o nowych znaczących umowach. A chyba jeszcze bardziej martwi mnie wchodzenie w spółki
"Emitent objął i pokrył wkładem pieniężnym 600 (słownie: sześćset) udziałów o wartości nominalnej 50 zł (słownie: pięćdziesiąt złotych) każdy udział i łącznej wartości nominalnej 30 000 zł (słownie: trzydzieści tysięcy złotych), co stanowi 30% kapitału zakładowego i uprawnia do takiej samej liczby głosów na Zgromadzeniu Wspólników Spółki. Pozostałe udziały w kapitale zakładowym Spółki zostały objęte przez spółkę JKI GK Sp. z o.o.
Przedmiotem działalności Spółki jest świadczenie usług zarządzania oświetleniem – Light-as-a-Service, polegające na kompleksowej obsłudze projektów obejmujące przygotowanie, finansowanie, realizację i serwis inwestycji oświetleniowych.
Pierwszy Zarząd Spółki składa się z Prezesa Zarządu w osobie Pana Pawła Krysztopa.".
Tego ruchu kompletnie nie rozumiem. Mam tylko nadzieję, że wiedzą co robią