Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  818,00 zł , zmiana od tamtej pory: -50,49%

Re: ForeverSkies

" Dla Twojej wiedzy.Kupiłem akcje w spółce gamingowej,która nie zamierza iść w tym roku na GPW,nie myśli o IPO.Pomyśl jak to zrobiłem januszku biznesu :)"

- ty januszku biznesu zadzwoń i zapytaj czy spółka jeszcze istnieje bo już niejeden taki był co zainwestował w pre-ipo i do dzisiaj swojej inwestycji nie upłynnił :D widząc jakim ananasem jesteś to nie zdziwię się jak będziesz kolejnym na tej liście :DD

Jeszcze jedna kwestia na koniec. Dlaczego taki znaffca jak ty i pouczator forumowy porównuje wyniki obecnych pozycji na GTS do pozycji, które notowały gry kilka lat wstecz? Znaffca nie wie, że w tamtych czasach pozycje F2P nie były brane pod uwagę? Temu może i Thief dał radę 3 dni w top20 wytrzymać XDD

tak jak mówiłem. Mataczenie i zakłamywanie rzeczywistości pod swoje poglądy. Na woronicza chętnie przyjmą. Doświadczenie już masz w omijaniu rzeczywistości. I do tego jeszcze masz śmiałość pouczać innych haha masakra

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CREEPYJAR 1,25% 405,00 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.