Forum Giełda +Dodaj wątek
a ja tam i kupuje i sprzedaje.
ot nawet dzis sprzedaje a co mi tam.
jak kupie nizej to fajnie jak nie to trudno. Narazie brakuje mi po ostatnich wzrostach ich kontynuacji. Mam wrazenie ze trzeba sie troche obnizyc.
Tak wiec po dlugotrwalej obserwacji zdecydowalem sie na sprzedaz obecnie ... z perspektywa odkupu za jakis czas.
Tylko prosze nie piszcze ze odkupie od was za tydzien po 30zl. Jak bedzie po 30 i bedzie to poparte wolumenem i moim wewnetrznym przeczuciem o dalszych wzrostach to tez kupie bo za kolejny bedzie i pewnie po 40 wiec i tak zarobie. Nie moze byc pazernym. Juz to przerabialem.
Narazie byl pod 8 i poszedl do 16 a dzis jest po 14 i tego sie trzeba trzymac.
  • Fasing Autor: ~Karol
  • Re: Fasing Autor: ~Majka
  • Re: Fasing Autor: ~at_inwestor
  • Re: Fasing Autor: ~Mario
  • Re: Fasing Autor: ~jonek
  • Re: Fasing Autor: ~tomek
  • Re: Fasing Autor: ~Mario

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FASING 1,60% 12,70 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.