Jestem zwykłym drobnym inwestorem który kupił akcje za 0,0361 i myślał ze sprzeda za 5 albo 6 gr i czekam już kilka miesięcy na tzw haku i poprostu jestem zły a ktoś taki jak ty twierdzi ze jestem jakimś naganiaczem wiec zastanawiam się teraz czy naprawdę ktoś kupuje akcje pod wpływem forum czy poprostu wymienia się tu jakimiś informacjami albo komentarzami o spółce. Co to za inwestor który wchodzi na forum coś tam czyta i stwierdza ze kupuje te akcje bo ktoś pięknie o nich pisał ? O czym ty wogole piszesz ? Kurs i jego zachowanie świadczy o kondycji spółki a nie piękne frazesy jakis tam twoich naganiaczy. No chyba ze faktycznie takie zjawisko istnieje ale ja jako świeży inwestor o tym nie wiem. Jak wskazuje twój nick wiesz gdzie kiedyś był kura i widzisz gdzie jest teraz i dlaczego. Nikt oprócz prezesa akcji nie sprzedawał wiec zastanów się czy kurs jest na tym poziomie bo istnieją jacyś naganiacze czy poprostu prezes uciekł bo w spółce jest krucho ? Miejmy nadzieje żeby jeszcze kiedyś jakims cudem wróciło chociaż na okolice 4 gr. Kupiłeś pod wpływem forum czy jak ze mnie tak zaatakowałeś ?