polecałem i dalej polecam FD a w zasadzie LokatyBudowlane.pl kiedy pisąłem o FD zeby kupować bo będzie odwrotne przejęcie ( a jesli poszukacie matreiałów o Kwiatkowskim to się dowiecie co to za gosć jest ) na poziomach zblizonych do 50 groszy to wielu śmieciarzy się wyśmiewało po pierwszym strzale na ponad 1 żł zatkało i kupili , nadeszłą korekta na 70-80 groszy i znowu byłem zwyzywany a ja wam pisałem że to naturalne cofnięcie przedstawiłem całą analzię i znowu ruszyło teraz koreka a w poniedizałek walne i znowu siezaczyna plucie i to jak wściekłe czemu mnie nie słuchacie , każdy baran wie , że ze po nowej emisji która trafi na rynek za kilka mieisecy najwcześniej potrzebny jest kurs około 1,3 żł minimum tak by spełnaić warunki kapitalziacji do zmiany parkietu a jaką juz zapowiedział Kwiatkowski wiec nie słuchajcie tych idiotów piszących o zwale na 32 grosze czy 1 żł to zwykli naganiacze któych wyzuciłą korekta z papiera , technicznie to 1,55-1,6 zł to wszystko co możemy osiagnać w tej korekcie polecam wykres