Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,90 zł , zmiana od tamtej pory: -75,26%

Re: EZO is our future

Możliwe, że macie rację. Zastanawia mnie również powtarzanie negatywnych informacji ze spółki. W dwóch kolejnych raportach podają przegrany na 5000 ton przetarg, jak również zaskarżenie uchwały przez Fundację św. Krzysztofa. Do przetargów Zarząd powinien się przyłożyć i skalkulować ceny z pozycji Torunia a nie z pozycji Warszawy. Jak tak się będą starać to żadnych śmieci nie pozyskają. Poprzedni Zarząd wg mojej oceny zbyt późno się zabrał za poszukiwanie surowca pewnie myślał, że mu przyniosą na tacy.. Kiedyś pozytywniej oceniałam tę spółkę obecnie niestety zmieniam powoli o niej zdanie. Mam akcje od dłuższego czasu i zależy mi aby się rozwijała ale też tego co się dzieje nie rozumiem. Ciekawa jestem jaka jest przyczyna braku rozliczenia dotacji, jeśli to trwa tak długo to pewnie leży ona po stronie EZO

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EZO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.