Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,90 zł , zmiana od tamtej pory: -75,26%

Re: EZO is our future

Wiele tu niejasnosci.... Ciekawe dlaczego tak spada....
Obawiam sie czy nie zanizaja pod zrobienie jakiegos wezwania....?
Gdybym posiadal wiekszosc... sam bym sie mianowal prezesem i spolke wyprowadzil na prosta.....
Dlaczego Torun ciagle nie ma surowca... bardzo podejrzane......
Motyw z dodrukiem i scaleniem tez do mnie nie przemawia bo z jednej strony mamy Kicinskiego.... a zreszta nie dlatego ktos z akcjonariuzy obejmowal akcje O ILE DOBRZE PAMIETAM po 20 zl? zeby teraz je scalac....
Czasami sie obawiam czy nie zrobia jakiejs upadlosci i nie przejma zakladu od syndyka....?
Sam juz nie wiem jak jeszcze spadnie (1.30 - 1.70) To zzapewne bede usreddnial....
Parzac z innej strony... uruchomienie Torunia wznowienie dotacji... raport z zyskiem i mamy tu ile...? z 10 zl ? 15 zl? jak nie lepiej...
Mnie martwia 4 rzeczy:
1.Dlaczego nikt z glownych tego po tej cenie nie zbiera ?
2.Dlaczego podejrzanie kiepsko (wolno) im idzie ? np pozyskanie surowca dla Torunia?
3.Dlaczego PARP im nie wyplaca kasy... Chociaz w raporcie nic nie pisze, ze jest ryzyko, ze nie dostana, ale CHYBA Z TEGO CO PAMIETAM pisza nawet , ze pojawila sie mozliwosc wydluzenia terminu ? Czyli tak jakby dostali zgode jakiegos posrednika w dotacji ? co myslicie ?
4. Jaka role w tym wszystkim odgrywa P. Kicinski ? Przeciez Green.teach (tak mi sie wydaje) to tez posrednio oni ? Dlaczego odaja akcje w tak perspektywistycznym biznesie komus innemu... Przeciez sa to ludzie bardzo bogaci ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EZO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.