Wiele tu niejasnosci.... Ciekawe dlaczego tak spada....
Obawiam sie czy nie zanizaja pod zrobienie jakiegos wezwania....?
Gdybym posiadal wiekszosc... sam bym sie mianowal prezesem i spolke wyprowadzil na prosta.....
Dlaczego Torun ciagle nie ma surowca... bardzo podejrzane......
Motyw z dodrukiem i scaleniem tez do mnie nie przemawia bo z jednej strony mamy Kicinskiego.... a zreszta nie dlatego ktos z akcjonariuzy obejmowal akcje O ILE DOBRZE PAMIETAM po 20 zl? zeby teraz je scalac....
Czasami sie obawiam czy nie zrobia jakiejs upadlosci i nie przejma zakladu od syndyka....?
Sam juz nie wiem jak jeszcze spadnie (1.30 - 1.70) To zzapewne bede usreddnial....
Parzac z innej strony... uruchomienie Torunia wznowienie dotacji... raport z zyskiem i mamy tu ile...? z 10 zl ? 15 zl? jak nie lepiej...
Mnie martwia 4 rzeczy:
1.Dlaczego nikt z glownych tego po tej cenie nie zbiera ?
2.Dlaczego podejrzanie kiepsko (wolno) im idzie ? np pozyskanie surowca dla Torunia?
3.Dlaczego PARP im nie wyplaca kasy... Chociaz w raporcie nic nie pisze, ze jest ryzyko, ze nie dostana, ale CHYBA Z TEGO CO PAMIETAM pisza nawet , ze pojawila sie mozliwosc wydluzenia terminu ? Czyli tak jakby dostali zgode jakiegos posrednika w dotacji ? co myslicie ?
4. Jaka role w tym wszystkim odgrywa P. Kicinski ? Przeciez Green.teach (tak mi sie wydaje) to tez posrednio oni ? Dlaczego odaja akcje w tak perspektywistycznym biznesie komus innemu... Przeciez sa to ludzie bardzo bogaci ?