Całkowicie Agata Cię popieram.Nie można się wypowiadać na temat o czymś jak się nie zna szczegółów.Wszędzie są OWU trzeba czytać.Wiem z praktyki że klient sam ni e przeczyta więc robię to razem z nim ponieważ traktuję swoją pracę poważnie.Jestem uczciwa i profesjonalna w tym co robię.Za to ludzie mnie cenią i polecają innym.A to co Bill to szkoda komentować.Jeśli pisze że za wniosek płacą 500zł.,a on zarabiał 500 czy 1000zł to co on może powiedzieć o pracy w HMI.Leniom nikt nie płaci to co jeden wniosek na miesiąc robił?Przy takij produkcji to niezna się produktu.(trening czyni mistrza).EVENTUS nie jest oszustwem jest produktem typowo emerytalnym-do ZUS też płacimy 30 lat lub więcej i jak zaczynamy płacić to nie pytamy ile dostaniemy nie podpisujemy umowy więc możemy dostać 300zł i nic nie możemy zrobić bo nie mamy umowy cywilno prawnej jak w EVENTUSIE gdzie jakby firma nie dała co obiecała możemy iść do sądu.Na ZUS nie można iść do sądu.Długo by o tym pisać.Jak ktoś chce informacji w sprawie prywatnej emerytury lub pracy jako agen kontakt;jolanta.mich@tlen.plPozdrawiam wszystkich.
"
Dnia 2008-11-28 o godz. 08:58 ~Agata napisał(a):
>
Ludzie!
Takie forum jek te, robi tak naprawdę wodę z
> mózgu ludziom. Każdy może nawypisywać bzdur, co mu ślina na
> język przyniesie. Potem moi klienci mówią mi ...czytałem
> forum i nie jaest tak jak mówisz....po czym rezygnują z
> podjęcia jakichkolwiek działań z emeryturą bo się boją i w
> dalszym ciągu zdani są na ZUS... No ale chyba każdy to wie
> że z niego to będzie zasiłek bardziej niż emerytura.
Więc
> apeluję....jeżeli w 100 % nie znacie produktu eventus to
> nie wypowiadajcie się na jego temat....