Forum Ubezpieczenia i emerytury

Re: EVENTUS

Witam wszystkich, pracuje u osoby która jest przedstawicielką Eventusa na pozycji 3 i załuję dziś ,ze u Niej pracuję , spytacie dlaczego? dlatego ,że w ciągu czasu kiedy startowała z pozycji 1 aż do pozycji 3 ta osoba coraz bardziej jest zaborcza to co mówi o ludziach jest pzrerażające, zdecydowanie śmiem twierdzic ,że to zwykli dorobkiewicze którzy jak im idzie sprzedaz to ok ale jak jest spadek sprzedazy ro dopiero widac jak naprawde podchozą do ludzi i za kogo ich mają, to cholerny wyścig szczurów.Zatrudniona jestem na 1/8 etatu a pracuję w normalnym wymiarze, Ona uwaza ,że po co mi cały tetat? płaci mi Eventusa to wystarczające zabezpieczenie!!!! takie myślenie jest chore, spytacie dlaczego? a dlatego ,że co będzie jeśli ulegnę wypadkowi lub zwyczjnie zajdę w ciążę? i co wtedy?to perfidne wyzyskiwanie człowieka przez przedstawicieli HMI!! żerują na rynku ubezpieczeń! ludzi maja za totalnych idiotów.ale do czasu! Mam ogromny dylemat gdyż chcę odejść z firmy i tak napradę nie wiem czy cokolwiek z tych wpłąconych pieniedzy dostanę spytacie dlaczego? a dlatego ,ze OWU jest dla mnie trudne do zrozumienia, takie zapisy ,że wprost się zakręciłam czy cokolwiek dostanę jak zerwe polisę! Czy ktoś umie mi powiedzieć co z moimi składkami po 8 miesiącach się stanie???????? pozdrawiam.