Dział zakupów, to już umowa z ARP nie jest przełomowa ? Jeszcze dwa miesiące temu pisałeś że tego się nawet nie spodziewałeś i ta umowa z ARP zmienia zasady gry i teraz Hyperbary to tylko mało ważny dodatek. A centrum transplantologii to przyszłość.
Ja konsekwentnie pisałem że to będzie się przeciągało jak MDR i żeby lepiej ochłonąć, tradycyjnie pisaliście że jestem trollem bez akcji … XD
Pisałem że to się będzie przeciągać i że pewnie zmienicie front, a potem cudownie zapomnicie co pisaliście.
Dziś mamy ESPI jakie mamy, i teraz już piszecie że umowa z ASP nagle nie jest taka ważna ??? XD
hmmm, chyba miałem rację co do was ?
Chyba czujecie w kościach że to będzie wielomiesięczna mielonka z tymi papierami wnioskami itp jeśli w ogóle do tego dojdzie, więc co, chcecie się delikatnie wycofać z tego co pisaliście ??
Chłopaki prawda broni się sama. Jak to ktoś powiedział. Najpierw cię wyzywają, potem się z ciebie śmieją, potem jest cisza, na końcu przyznają ci rację i się do ciebie dołączają. XDXD
Co pisaliście, każdy może sobie sprawdzić, wasze wpisy są tutaj, wszystko jest udokumentowane na piśmie.
Parafrazując dział zakupów - tego się nie spodziewałem. Dwa miesiące temu pisali że to hit i MDR to tylko mały dodatek, dziś widzą co się dzieje i gadka jest : ARP nie jest ważne, MDR ważniejszy XDXD
Chłopaki, mimo wszystko, życzę Wam - wszystkim - wszystkiego najlepszego w nowym roku. Zdrowia i sukcesów na giełdzie.