Dnia 2025-10-25 o godz. 16:17 ~Lucjusz napisał(a):
> Beukot zorg gr przest aby tylko robić wrażenie mądrego wpisu
@takaprawda
a. jesteś poza prawem dokonując kradzieży tożsamości posługując się nickiem który od lat emcjonalnie jest symbolem niezależności i stania w prawdzie.
b. Skoro ustaliliśmy że grozi ci do 8 lat więzienia to pozwól by inni decydowali za siebie, odnosili się do wpis pod względem przytoczonych argumentów, danych itd jak i kwestii jakie mechanizmy mogą mieć miejsce...
c. oczywiście na tym nie koniec jak w pkt a. że jedno nogą jesteś już kryminalistą to pamiętaj to za twój czy a drugim jest to co def. w "zorg gr przest" co jest zniesławieniem i tu mi nic z tego że na roczek możesz pójść za szwedzkie zasłony, myślę że sama nawiązka jest mi tu bardziej atrakcyjna i co mi z pieniędzy i chyba to co ost. A.Marisz pisał jakiś tatuaż na nodze byłby to momento ori.
np ładny napis na nodze "Lucjusz" i jakbyś stał rozkrokiem to byłyby to symbol między prawdą a fałszem....
Będąc oczywiście 8 lat za kratami trudno by było takie nogi trzymać razem bo w więzieniu prawda z fałszem parami nie chodzą, dla ciebie kłopot, dla mnie ubaw :)