Skoro jesteś akcjonariuszem od 3 lat to nie zadajesz sobie pytania co ja z tego mam poza obietnicami Prezesa?Bo napewno nie zarobiłes na zakupie akcji Ergisu.Skoro cieszysz się że nie wchodzą w deweloperkę i takie tam i nie są spekulacyjni to znaczy,że nie można na tym zarobić.To wielki bład no ale skoro nie zalezy ci na zarabianiu pieniędzy.Piszesz ,że jesteś od 3 lat a byłes na jakimkolwiek Walnym?Byłes w jakimś ich zakładzie.?Byłeś w siedzibie na Tamka?Podejrzewam ,że na każde pytanie odpowiedź brzmi nie.I własnie tym sie różnimy.Ja to wszystko poznałem i kiedyś myślałem tak jak ty a teraz nie dziwię się ,że żaden powazny fundusz w ergisa nie wchodzi/poaza PZU ale to inna historia/.Wracając do branży to popatrz na synthos,azoty czy puławy i wtedy porównuj a nie zaklinaj błędów inwestycyjnych że to nie deweloperka.OK ale skoro tak to czemu nie ma prognozy zysku..itp. itd.
Co do dywidendy odpowiedź brzmi nie.Bo przecież Prezes wie najlepiej gdzie zainwestować wasze pieniądze....eh naiwni.