Jeśli Profesor Wydziału Chemii z Politechniki Wrocławskiej też tak napisała w swojej recenzji rozprawy doktorskiej i ta recenzja widnieje na stronie Wydziału Chemii UJ to ja uznaje, że to jest bardziej wiarygodne źródło informacji niż anonimowy Kisiel z internetowego forum, który twierdzi, że to źle. Mniemam, że Profesor Wilk wie o czym pisze, a ty niekoniecznie. Oczywiście ty masz prawo twierdzić, że wiesz lepiej nawet od Profesor Wilk :))) Tylko jak jesteś taki mądry, a ja taki głupi to dlaczego wiszę niżej na Hubie niż ty? :))) W ogóle jakim cudem taki mędrzec wisi na Hubie? :))) Nie raz płakałeś jak to brak merytorycznych wpisów, przychodzi co do czego to sam masz z tym problem i tylko potrafisz obrażać innych. I nawet jak wrzucisz 100 linków z wikipedii oraz słownika to dla mnie Profesor Wilk jest bardziej wiarygodnym źródłem niż anonim Kisiel z forum internetowego, który nie wiadomo czy nawet wie o czym pisze i może myli terminy. I myślę, że każda rozsądna osoba tak uzna. Oczywiście np. Maliniak, Mario i Kamikadze mogą mieć cię za eksperta i autorytet w dziedzinie chemii i w różnych innych dziedzinach. :)))